Bevásárló kosár
0 termék
 

Antishock talpbetét

Antishock talpbetét
Kattints a képre, a kép kinagyításához
Ár: 2,000Ft
Elérhetőség: Raktáron
Modell: Antishock
Átlagos népszerűség: Nincs besorolva

Elérhető lehetőségek:
Méretek:

A talpbetét speciális rezgéscsillapító funkcióval rendelkezik, mely jelentős mértékben elnyeli az izületeket ért ütődéseket. A nyomás-ellennyomás hatásának köszönhetően a hab alsórész minden lépésnél a levegő több irány áramlását teszi lehetővé. Az anyag, egyedülálló, nyitott összekapcsolású cella kialakítása nagy mértékű szellőzöttséget eredményez. A talpbetét intelligens anyaga képes "emlékezni" a láb pontos formájára, gy egy aktuális lábnyomatot készít a talpbetéten. A nyomás elosztás mellett, serkenti a vérkeringést valamint az oxigén-ellátást. Javítja a közérzetet és fokozza a teljesítőképességet.
A cipőből való kívétel után, a talpbetét visszanyeri eredeti vastagságát. Légmozgásos cella szerkezetének köszönhetően az anyag megelőzi a nyirkosság kialakulását, így szárazon és frissen tartja a lábat. Optimális haránt-, és lúdtalpemeléssel, rugalmas sarokággyal rendelkezik.


Anatómiai emelései stabilitást adnak a lábnak, ezáltal viselóje megoldást talál a haránt-süllyedésre, lúdtalpra, kalapácsujjra, a lábujjakon keletkezett bütykökre, valamint leveszi a terhelést a térdes és a gerincoszlopon elhelyezkedő izületi pontokról. A frottír felsőrész akár mezítláb is tökéletes komfortot biztosít.

Vélemény írása
Neve:


A Véleményed: Fontos:A HTML nem kerül lefordításra!

Értékelés: Rossz           

Írd be a kódot amit a dobozban látsz alul:

Nincsenek plusz képek a termékhez.